Despre noi

Societatea Comerciala Auto Moto Coolers SRL infiintata in 2018 de cativa tineri ambitiosi, este specializata in vanzarea pieselor si accesorilor de origine Dacia-Renault.

Acest lucru ne permite sa ne concentram doar pe aceste doua marci (Dacia, Renault) astfel incat sa identificam si sa cunoastem cel mai bine solutiile la problemele ce pot aparea la vehiculul dumneavoastra.

Avem in portofoliu peste 5000 de piese si accesorii de origine care pot fi livrate imediat catre dumneavoastra in timp util si la un pret corect. Pentru functionarea in parametri optimi al autovehiculului dumneavoastra specialistii nostri recomanda utilizarea pieselor originale. Toate produsele comandate sunt verificate, de catre noi, in programul original Dacia-Renault, astfel incat 98% din produsele comandate corespund solicitarilor dumneavoastra. Dorim sa creem o nisa pe piata online de piese auto care sa vina in ajutorul iubitorilor si posesorilor de autoturisme Dacia Renault, motiv pentru care suntem in continua dezvoltare pentru a deveni cei mai buni de pe piata.