Cum platesc

Cum plătesc

Daca sunteti client nou, poti face comanda in doua modalitati diferite:

-  Cu autentificare, prin crearea unui cont in care veti putea urmari statusul comenzii in curs si in care ulterior veti gasi istoricul comenzilor plasate.

-  Comanda fara cont pe site, in care datele se vor salva numai pentru comanda in curs si nu veti putea urmarii statusul comenzilor sau istoricul lor;

b. Daca sunteti deja client, introduceti email-ul si parola in casuta din dreapta si se vor incarca toate datele pe care le-ati folosit la ultima comanda. Daca doriti livrarea in aceleasi conditii, trebuie doar sa apasati "Finalizeaza comanda".

Salvarea datelor

Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior.

Cum platesc

1. Numerar

Plata cu numerar se face atunci cand produsele sunt ridicate de la sediul din Bistrita, Piata Morii Nr. 56 jud. BN sau ramburs la livrare. Daca alegeti livrare prin curier cu plata ramburs, veti primi chitanta de la curier, iar factura cu produsele cumparate, o veti gasi in colet.

2 Card bancar:

Dupa selectarea modalitatii de plata "Online cu cardul prin Mobilpay" si lansarea comenzii, esti directionat catre site-ul securizat al procesatorului respectiv, unde se opereaza plata. Se pot efectua plati prin card Maestro , VISA (Classic si Electron), MasterCard pe server securizat (recunoscut dupa extensia"https" si aparitia unui mic lacat in coltul din dreapta sus "autentificat GeoTrust Inc") testat si certificat zilnic "McAfee SECURE" Security Scan.yvyshop.ro este certificat 3d Secure de catre Visa si MasterCard pentru tranzactii online prin orice card (VISA/MasterCard) via procesatorul de plati;

Procesul de autentificare a cardului , pe baza codului de securitate detinut exclusiv de client se desfasoara numai pe serverele VISA sau MasterCard avand astfel garantia identitatii magazinului si securitatea informatiilor transmise.

Atat MasterCard SecureCode cat si Verified by VISA permit adaugarea la contul cardului a unui cod secret care asigura protectia impotriva utilizarii neautorizate a cardului atunci cand platesti online in magazinele afiliate.

MasterCard si Visa garanteaza unicitatea persoanei care poate efectua tranzactia. Platile prin card sunt procesate de NETOPIA SRL (www.mobilpay.ro)

In cazul achitarii unui produs inexistent in stoc, plata se returneaza in maximum 1-2 zile lucratoare, fara achitarea vreunui comision suplimentar.

Platile se pot efectua in pana la 6 rate DOBANDA 0 prin intermediul urmatoarelor banci : Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank si BRD Finance

3 Ordin de plata / Transfer bancar

Se poate alege si plata prin ordin de plata, insa produsele se pot ridica sau trimite, doar dupa ce contravaloarea lor intra in contul nostru.

Banca Transilvania 

Cont IBAN: RO84BTRLRONCRT046259580